1. konferencija termografista HUICT-a

Pitanja vezana za udrugu

1. konferencija termografista HUICT-a

PostPostao/la Krešimir Petrović » sub svi 22, 2010 3:00 pm

Na svojoj redovnoj sjednici IO-a 21.05. održanoj na "farmi" našeg člana g. Branislava Krešića u okolici Zagreba, a na godišnjicu otvaranja kongresa "VET 2009" u Šibeniku, potvrđena je već najavljena odluka o pokretanju redovne godišnje konferencije ovlaštenih termografista HUICT-a koji bi kroz prezentaciju svojih termografskih aktivnosti ostvarivali pravo na recertifikaciju. Naime, poznato je da izdani certifikati vrijede pet (5) godina od datuma izdavanja i nakon istjeka tog vremena potrebna je recirtifikacija na idući vremenski period od pet (5) godina. Ako vlasnik certifikata nema registriranih radova u tom periodu niti je aktivno radio u domeni IC termografije, predstoji mu, a ako to ponovno želi, novo valoriziranje i polaganje ispita (?)! Ovako, uz registriranje aktivnosti od strane HUICT-a sve će ići kroz redovnu proceduru! Tako je to u VET-u, a HUICT je punopravna članica i usklađuje sav svoj rad prema EU kriterijima.

slika Okupljanje članova IO-a na popularnoj "farmi"

Dogovoren je datum održavanja prvog susreta termografista, 27. i 28. rujan, a o mjestu održavanja koje bi željeli da postane prepoznatljivo i tradicionalno, nije još donesena odluka. No i to će biti u idućih desetak dana.
Za koordinatora ovog stručnog druženja odabran je naš član i termografist Levela 2 Danko Dobranović, koji će uz pomoć vodstva HUICT-a i ostalih članova IO-a, kontaktirati sve registrirane termografiste.
Tarmografisti pripremajte svoje prezentacije i vidimo se na druženju!

Uploaded with ImageShack.us
Tajnik HUICT-a
Međunarodna ovlaštenja: Level 2, GasFindIR, BCAM Basics
Avatar
Krešimir Petrović
 
Postovi: 11
Pridružen/a: pon kol 31, 2009 1:23 pm

Natrag na HUICT

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

cron